יום ראשון, 13 ביולי 2014

אני אוהב מאוד לאכול בשר וגם לשתות יין בנפרד, הבנתי שהשילוב ביניהם מנצח, יש סוג מסוים של יין שמומלץ לסוג בשר מסוים?

אם אתה אוהב לארח ולחגוג עם משפחה וחברים סביב הברביקיו או נוהג להכין ערבי בשר עם נתחים עסיסיים ומשובחים כדאי לשלב בארוחה יין בהתאמה לבשר.
הכלל החשוב המנחה בבחירת היין לארוחה הבשרית הוא איכות היין ולכן כפי שאתה נוהג בקפידה בבחירת נתחי הבשר ואיכותם כך עליך להקפיד בבחירת היין.
ישראל ידועה כמעצמת יין ויש בה יקבי בוטיק איכותיים, חלקם בעלי שם ומוניטין בינלאומי, ויש יינות איכותיים המיובאים מחו"ל.

לכן, כדאי לדעת כי לצד ארוחה בשרית עם עופות נהוג להגיש יין לבן או יין אדום קליל לצד עופות מתובלים היטב. לצד קבבים והמבורגרים רצוי להגיש יינות אדומים בעלי טעם עשיר, אפשר עם טעם וניחוח פירות.
לצד הדגים ניתן להגיש יין לבן יבש וקר ולצד סטייקים, צלעות ונתחי בשר עסיסיים ומתובלים רצוי להגיש יינות בעלי טעם עז שעברו יישון ארוך, לפחות שנה וחצי.
כמובן שעל מנת להצליח בבחירה ניתן להתייעץ עם אנשי המקצוע אך חשוב להקפיד גם על בחירת גריל הגז ואופן צליית והכנת הבשר. 

שמחנו לעזור,לאתר הבית שלנו לחצו כאן.

שדר גריל-הבלוג הרשמי.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה