יום רביעי, 14 באוגוסט 2013

על האש: איך משתמשים בגריל גז?

גריז גז הוא הדרך הקלה, הנוחה והיעילה ביותר להכין בשר צלוי וטעים. בשימוש בגריל גז, מכיוון שקיים מכסה, ניתן להשתמש גם בבשר קפוא. כדי לדעת לבחור את גריל הגז המתאים לך, כדאי לקחת בחשבון כמה נושאים מרכזיים כמו משטחי העבודה הצמודים לגריל ,ניקוז השומן וכמובן איכות הרשת. בחנות ש.ד.ר, המתמחה בגריל תוכלו למצוא את כל האפשרויות עבורכם.
לקישור לכתבה המלאה לחצו כאן

אין תגובות:

פרסום תגובה